Hammerslaget Hammerslaget
    • $8.99

Publisher Description

EN UTSKJELT OG ELSKET NORSK PULPKLASSIKER - ENDELIG SOM E-BOK

En epidemi av sinnssykdom herjer London. Normale folk ender opp som grønnsaker på sinnssykehusene. De lærde doktorer vet ikke råd. En sen kveld i Holborn blir en sosialistisk stjernepolitiker utsatt for et mystisk angrep. Et skarpøyd vitne ser episoden.– Det er Jonas Fjelds beste venn, den enbente eks-detektiven Ralph Burns.


“Artikkelen lyder ganske overbevisende, men er helt uholdbar. Tittelen er “Den epidemiske sinnssykdom”. Therese nikket ivrig. – Det har jeg lest om, den skal visst være fryktelig. Forekommer den bare i England?

– Vær forsiktig, unge dame, sa Fjeld spøkende. Den sinnssykdommen forekommer ikke så rent sjelden blant unge, smukke damer.”


Jonas Fjeld-serien er en norsk eventyrserie i 21 episoder skrevet av Øvre Richter Frich i perioden 1911 - 1935. Hovedpersonen er den solide nordmannen dr. Jonas Fjeld. Norges første superhelt kan sammenlignes med Doc Savage, James Bond eller Batman, men kom til verden lenge før dem.

Dr. Spruce Books begynte i 2016 gjenutgivelsen av hele Jonas Fjeld-serien i en lett oppusset utgave. Vi har oppdatert teksten noe for å forbedre leseopplevelsen anno 2017. Vi har selvfølgelig ikke gjort noe med historien eller Øvre Richter Frichs originale spissformuleringer.

Med etterord av Øvre Richter Frichs biograf, Christopher Hals Gylseth.


Denne bokserien blir utgitt slik den opprinnelig ble skrevet. Noen av bøkene kan inneholde tidvis rasistiske, fordomsfulle og kulturelt utdaterte beskrivelser av mennesker. Forlaget støtter ikke denne type menneskesyn, men mener bokserien har en historisk og litterær verdi.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2017
April 4
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
140
Pages
PUBLISHER
Dr Spruce Books
SELLER
Dr Spruce Books
SIZE
512.7
KB

More Books by Øvre Richter Frich

De udødelige dverger De udødelige dverger
2018
De knyttede never De knyttede never
2016
Menneskejegerene Menneskejegerene
2019
Nordlysets datter Nordlysets datter
2019
Storfjellets herre Storfjellets herre
2018
Slangeblomsten fra Magdala Slangeblomsten fra Magdala
2018

Other Books in This Series

Lille Jonas Fjeld Lille Jonas Fjeld
2017
Lucifers øye Lucifers øye
2017
Jorden som dreper Jorden som dreper
2017
Pans Fløyte Pans Fløyte
2017
De knyttede never De knyttede never
2016
Kondoren Kondoren
2016