La mirada del fill (Ficció literària en català) La mirada del fill (Ficció literària en català)

La mirada del fill (Ficció literària en català‪)‬

    • $8.99
    • $8.99

Publisher Description

La Paula és una mestra de parvulari que no pot tenir fills i juntament amb el seu home adopten en Daniel, un nadó pèl-roig; al cap d'uns anys irromp la mare biològica en aquest escenari idíl·lic, trencant la calma que regnava fins aleshores. A través de diferents etapes, des que el nen arriba a la llar fins que és adult, La mirada del fill ens endinsa en personatges com ara l'àvia, una dona amb caràcter que té una especial predilecció per aquest nét; malgrat amb la Paula ambdues són un exemple de relacions problemàtiques entre mares i filles. O la Sophie, la noia que apareix coincidint amb el seu despertar a l'adolescència.
Amb rerefons de dansa clàssica assistim a la història d'un amor que marcarà l'abans i el després, i on tots ells tindran més en comú del que sembla.

"La seva lectura està plena d'interès i no ens deixa indiferents car és una invitació a la reflexió en un món on la banalitat exerceix el seu imperi."—L'Ull crític

"El lector troba una narrativa estimulant, que s'obre als sentiments de diferents personatges i exigeix sensibilitat per a comprendre les vides que es mouen a la narració."—Resonancias Literarias

"Una obra completa, redona, la lectura de la qual no dubtem a recomanar-te."—Letralia

NÚRIA AÑÓ (Lleida, 1973) és una escriptora i traductora catalana. La seva obra ha estat traduïda al castellà, francès, anglès, italià, alemany, polonès, xinès, letó, portuguès, neerlandès, grec, àrab i romanès. La novel·la "Els nens de l'Elisa" (2006) queda tercera finalista del XXIV Premi Ramon Llull. Segueixen "L'escriptora morta" (2008); "Núvols baixos" (2009); "La mirada del fill" (2012) i la biografia "El salón de los artistas exiliados en California" (2020). Guanya el Premi Joan Fuster de Narrativa Ciutat d’Almenara, el quart Premi internacional d’escriptura 2018 Shanghai Get-Together i ha estat guardonada amb les prestigioses beques: NVL (Finlàndia, 2016), SWP (Xina, 2016), BCTW (Suècia, 2017), IWTCR (Grècia, 2017), UNESCO City of Literature (Polònia, 2018), IWTH (Letònia, 2019, 2023) i IWP (Xina, 2020).

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2021
July 5
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
235
Pages
PUBLISHER
Núria Añó
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
832.6
KB

More Books by Núria Añó

L'escriptora morta (Novel·la) L'escriptora morta (Novel·la)
2020
La scrittrice morta La scrittrice morta
2024
Nuages bas Nuages bas
2024
De dode schrijfster De dode schrijfster
2024
De blik van de zoon De blik van de zoon
2024
Le regard du fils Le regard du fils
2024