Lutjet e Shërimit Lutjet e Shërimit

Lutjet e Shërimit

Rukja në Kuran dhe Sunet

  • 4.8 • 8 Ratings

Publisher Description

Kjo është shkurtesa nga libri im “Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti”, e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i tij, si dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat e dobishme, me lejen e Allahut të Madhërishëm.

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2013
  November 3
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  111
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  119.5
  KB

  Customers Also Bought

  Paqe e Mirekuptim ne Kuran Paqe e Mirekuptim ne Kuran
  2021
  Zajec, ki se ni hotel umivati Zajec, ki se ni hotel umivati
  2010
  Shkrirje Ngjyrash Shkrirje Ngjyrash
  2013
  Dark Resurrection Dark Resurrection
  2019
  DASHURIA NDAJ ALLAHUT DASHURIA NDAJ ALLAHUT
  1991
  Imam Shaafai Imam Shaafai
  2016