Mekatet e medha Mekatet e medha

Mekatet e medha

  • 4.0 • 3 Ratings

Publisher Description

Libri: “Mëkatet e mëdha” është shkurtim i librit me titull të njejtë të autorit Imam Dhehebiu, Allahu e mëshiroftë, me disa shtojca dhe ndërhyrje që do të vërehen nga vet lexuesi.


Përgatiti për shtyp: 

Iniciativa “NDIHMOJE FENË E ALLAHUT”

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2013
  October 10
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  43
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  30.9
  KB

  More Books by Lulzim Susuri

  Customers Also Bought

  DASHURIA NDAJ ALLAHUT DASHURIA NDAJ ALLAHUT
  1991
  Paqe e Mirekuptim ne Kuran Paqe e Mirekuptim ne Kuran
  2021
  Nasiruddin Albani Nasiruddin Albani
  2019
  Shkrirje Ngjyrash Shkrirje Ngjyrash
  2013
  Khalid Bin Waleed Khalid Bin Waleed
  2016
  Imam Bukhari Imam Bukhari
  2016