Socker, salt och nya chanser Socker, salt och nya chanser

Socker, salt och nya chanser

    • $27.99
    • $27.99

Publisher Description

Marie Dunwoody är rätt nöjd med livet. Hon älskar sitt jobb, sin man och sina tre underbara barn. Men hennes cupcakes är smärre katastrofer. Och på barnens skolbasar kan hon inte låta bli att irritera sig över de andra mammornas perfekta konstverk till bakelser. Och framför allt stör hon sig på Lucy Gray den perfekta kvinnan på andra sidan gatan. Marie bestämmer sig en gång för alla att det här ska bli bakningens år, och till sin hjälp ska hon ta Englands sockerdrottning nummer ett: Mary Berry.
Samtidigt kämpar Maries man, Robert, med problem på jobbet. Han har insett att han inte är lika eftertraktad längre, kanske till och med förlegad, men han är inte beredd att ge upp! Precis som sin fru bestämmer sig Robert för att baka sig tillbaka till toppen, med med Paul Hollywoods hjälp i stället för Marys.
Stjärnbagarnas recept visar sig dock innehålla visdom som kan hjälpa familjen Dunwoody med mycket mer än bara sockerkakor …
Claire Sandy är tillbaka med en underbart varm feelgoodroman om familjer, sockerstinna drömmar och hemligheter. Hennes förra roman Snöfall, mirakel och frusna hjärtan har sålt i 40 000 exemplar i Sverige, och Socker, salt och nya chanser kommer inte att göra feelgoodälskare besvikna!
Claire Sandy bor med man, dotter och hundar i Surrey i England. Innan Claire blev författare producerade hon jinglar och sålde ullprodukter (fast inte samtidigt). Nu har hon sitt drömjobb som romanförfattare och Printz Publishing har tidigare gett ut hennes julroman Snöfall, mirakel och frusna hjärtan. Hon skriver även romaner under pseudonymen Juliet Ashton.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2018
November 7
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
386
Pages
PUBLISHER
Printz Publishing
SELLER
Publit Sweden AB
SIZE
1.6
MB

More Books by Claire Sandy

Ett väldigt stort hus på landet Ett väldigt stort hus på landet
2020
Ett väldigt stort hus på landet Ett väldigt stort hus på landet
2020
A Not Quite Perfect Family A Not Quite Perfect Family
2017
Snowed in for Christmas Snowed in for Christmas
2015
A Very Big House in the Country A Very Big House in the Country
2015
What Would Mary Berry Do? What Would Mary Berry Do?
2014