Tre themelet dhe argumentet e tyre

    • 5.0 • 3 Ratings

Publisher Description

Nëse të pyet dikush: Cilat janë tre themelet që çdo njeri duhet t’i dijë, përgjigju: Ta njohë njeriu Zotin, fenë dhe pejgamberin e vet – Muhammedin, lavdia dhe mëshira qofshin mbi të.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2013
November 25
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
17
Pages
PUBLISHER
DawaTools
SELLER
DawaTools
SIZE
17.5
KB

Customer Reviews

Resul Bislimaj ,

Esselam Alejkum We Rahmetullah

ALL-LLAHU ju shpërbleft për punën që po e bëni.

Customers Also Bought

2013
2013
2014
2013
2012
2013