• 5,99 €

Publisher Description

Ontdek hoe u met vier eenvoudige communicatie technieken uw resultaten snel en drastisch kan verbeteren.
Vanuit de praktijk brengt Peter u Vier manieren van communiceren die er voor zorgen dat anderen u horen en dat men uw boodschap begrijpt zoals u ze bedoelde.
Wees overtuigender, bouw betere professionele en persoonlijke relaties uit, zorg dat anderen u horen en begrijpen. Dat zijn de basis vaardigheden waarover u moet beschikken om succesvol te zijn, ongeacht wat u doet.
Communiceren is iets wat we heel ons leven lang moeten doen. De kwaliteit van onze communicatie is in grote mate bepalend voor de kwaliteit van ons leven.
Meer dan talent of kennis, zal communicatie ervoor zorgen dat u gezien wordt en dat men u zal erkennen. Dat is de eerste stap voor elk succes. Hoe goed u ook bent, hoe hard u ook werkt. Zonder een solide communicatie zal het u zelden ver brengen.
Dit korte boekje biedt u vier technieken die reeds velen voor u geholpen hebben hun werk, carrière en leven uit te bouwen tot een klaterend succes.
Indien u dit jaar een boek koopt, dan zal dit de investering zijn die u het meest zal opbrengen. Vlot geschreven, begrijpelijk verwoord en direct toepasbaar. Een ware schat aan kennis die u niet mag missen!

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2013
8 April
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
26
Pages
PUBLISHER
Peter Stinckens
SIZE
92.7
KB

Customer Reviews

Woelfy ,

Onder de oppervlakte

Geweldig boek, je moet het grondig lezen en toepassen. Het lijkt (@pag60) oppervlakkig, maar ik zou je de raad geven het nog eens grondig te lezen. Voor mijn was het alvast een geweldige manier om te leren hoe vier eenvoudige zaken heel je communicatie met anderen kunnen veranderen en verbeteren.

managementfreak ,

Boeiend, kort en vooral bruikbaar

Een van de beste boeken over inter persoonlijke communicatie die ik ooit gelezen heb. Kort, to thé point en bruikbaar in zowat elke situatie. Absolute aanrader!

Wouter De Schryver ,

Soms waardevol, vaak kort door de bocht

Het boekje haalt een paar communicatieprincipes aan die waardevol zijn als opfrissing. Echter vind ik de inhoud van het boek haar prijs niet waard. Voor mij is het te weinig gestaafd met echte voorbeelden en blijft het bij een reeks belerende woorden. Bovendien zijn de theorieën me vaak te inclusief en lijkt het alsof afwijken ervan fout zou zijn. Dat vind ik te kort door de bocht. Geen fan van dit boek.

More Books by Peter Stinckens