Het Bestemde Schip Het Bestemde Schip
    • 9,99 €

Beschreibung des Verlags

Een dreiging komt dichterbij en Beijerstad staat aan de rand van de afgrond. Lukt het Althea Vestrit en Vivacia om het tij te keren wanneer de waarheid over de levende schepen aan het licht komt?

Het Bestemde Schip is het derde deel van Robin Hobbs trilogie De Boeken van de Levende Schepen, haar tweede trilogie na de wereldwijde bestseller De Boeken van de Zieners.

Beijerstad staat aan de rand van de afgrond. Ronica Vestrit, gebrandmerkt als verrader, zoekt naar een manier om de inwoners van de stad samen te brengen, zodat ze het hoofd kunnen bieden aan de enorme dreiging die steeds dichterbij komt. Althea Vestrit heeft geen idee van wat zich afspeelt in haar geboortestad; ze blijft proberen haar Levende Schip Vivacia op te sporen en terug te veroveren op de meedogenloze kapitein Kennit.

Haar plan lijkt echter tevergeefs te zijn. Wanneer de waarheid over de levende schepen wordt onthuld, wordt haar geliefde Vivacia geconfronteerd met een verschrikkelijk geheim. Deze kennis is zo verpletterend dat die Vivacia en iedereen die haar liefheeft kan verwoesten, inclusief Althea’s neef Wintrow, wiens leven toch al op het spel staat…

GENRE
Science-Fiction und Fantasy
ERSCHIENEN
2019
20. Dezember
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
734
Seiten
VERLAG
Luitingh Sijthoff Fantasy
GRÖSSE
12,9
 MB

Mehr Bücher von Robin Hobb

Fantastisches Lesen Fantastisches Lesen
2019
Die Gabe der Könige Die Gabe der Könige
2017
Der Bruder des Wolfs Der Bruder des Wolfs
2017
Der Erbe der Schatten Der Erbe der Schatten
2017
Diener der alten Macht Diener der alten Macht
2018
Prophet der sechs Provinzen Prophet der sechs Provinzen
2018

Andere Bücher in dieser Reihe

Het Magische Schip Het Magische Schip
2019
Het Dolende Schip Het Dolende Schip
2019