10 Kortnoveller volym 3

    • 0,99 €
    • 0,99 €

Publisher Description

Denna antologi innehåller följande, mestadels humoristiska kortnoveller.

Jared Pond och Humörskomplikationen. (Jared måste rädda en ilsken australiensk tennisspelare från finkan efter en poliskonfrontation. Men är det lämpligt att ligga med tjejen som tennisproffset åtrår?)

Jared Ponds första uppdrag. (Jared blir rånad på sina pokervinster och Greg Steele anställer honom som ett lockbete för att finna de ryska underrättelseagenterna som utpressar Premiärminister Marvin Richbull. Men är det lämpligt att använda en rysk telefon om man inte vet vad texten säger?)

Jared Pond och Yakuzakontakten. (Jared åker till Japan och retar upp sin japanska kollega Mio Kazama, genom sina upptåg och sin inkompetens. Eller är hennes ilskna blickar bara en fasad för att dölja hennes sanna känslor?)

Fotbollsdejten. (Geoffrey bjuds ut på en dejt av den vackraste östasiastiska kvinnliga fotbollsspelaren i Sydney, Jasmine Xi. Men är Jasmine intresserad av Geoffrey eller har hon en annan agenda?)

Jakten på Farlige Daves Skatt. (En namnlös skattjägare letar efter Farlige Daves skatt och inser att han råkat ut för en intrikat marknadsföringskamanj. 

Jared Pond och Surströmmingsfabriken. (Jared Pond måste åka till Sverige för att stoppa en konspiration som vill sprida asatron över hela världen genom att gömma droger i surströmmingsburkar. 

Den missnöjda fotbollsterroristen. (En uttråkad callcenter operatör bestämmer sig för att stoppa en terrorist för att bota sin tristess. Men orsakade Fotbollsdomare Marvin Lundgrens tvivelaktiga domslut verkligen en självmordsbombare? )

Jared Pond och den udda malaysiska agenten. (Jared Pond måste jobba med den udda Malaysiska agenten Diah Raja för att avslöja vem som mördade den malaysiska konsuln och stoppa en liga med drogsmugglare. Men är det lämplig att använda en tändare i ett högexplosivt droglabb?)

Kingsleys Resa i Indien. (En brittisk aristokrat finner kärleken i en mystisk kinesisk kvinna under opiumkriget. Men finns Wang Lao på riktigt eller har Kingsley blivit galen?)

Jared Pond och den tamilska gurun. (Efter att sprängt det malaysiska konsulatet i Sydney, måste Jared lägga sig i det tamilska storguruvalet på Sri Lanka för att säkra en leverans med premiumte till Premiärminister Scurry Morrissette. 

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2021
4 May
LANGUAGE
EN
English
LENGTH
79
Pages
PUBLISHER
Martin Lundqvist
SIZE
316.6
KB

More Books by Martin Lundqvist

2022
2022
2022
2022
2022
2021

Other Books in This Series

2021
2021
2021
2021