• 0,99 €

Publisher Description

Denna antologi innehåller följande kortnoveller:

Diah Lubis och den romerska guden.: Diah måste stoppa Irulan från att aliera sig med den romerska guden Jupiter för att skydda sin syster.

Jared Pond och den Gregorianska konfrontationen: Jared beger sig till Singapore för att konfrontera Greg Steele för hans förrederi

Fiona och utomjordingen. Fiona drömmer at hon kidnappas av en halvblind utomjording som misstar henne för sin dotter.

Jared Pond och Kiribatikonfrontationen.: Jared beger sig till Kiribati för att konfrontera den monokelklädda galningen Martin Orchard

Jared Pond och piratskatten.: På sin ålders höst bestämmer sig Jared för att leta efter en piratskatt. Men är det hela en blåsning?

Fiona och de nyttiga slickepinnarna: Fiona drömmer sig bort till en plats där godis är nyttigt. Men blir nyttigt godis trist i längden?

Fiona och Einsteinmötet: Besviken över sina betyg, träffar Fiona Einstein som ger henne några uppmuntrande råd.

Fiona och älvkungen: Fiona blir ledsen när hon ser en örn döda en kanin och drömmer sig bort till den paradislika världen Elvonia. Men har paradiset en oönskad sideffekt?

Fiona och diamanten: Fiona drömmer om rikedom när hon säljer världens dyraste diamant. Men är det bättre att dela med sig av förmögenheten?

Fiona och Vikingarna.: Fiona drömmer om hur använder ateistiska argument för att övertyga vikingar om ickevåldsprinciper. Men fungerar ickevåld under denna våldsamma epok?

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2021
5 August
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
63
Pages
PUBLISHER
Martin Lundqvist
SIZE
300.7
KB

More Books by Martin Lundqvist

2021
2021
2021
2021
2021
2021

Other Books in This Series

2021
2021
2021
2021