• $1.99

Publisher Description

Si t'agrada en Booqui i la resta de la colla, ara pots tenir les seves samarretes, fundes i altres objectes seus. Aquí: http://www.redbubble.com/people/toptaptip---


En Booqui i la Quiboo reben una invitación molt especial i… s’en van a l’Àfrica! Coneix la sabana africana i les caracteristiques més interessants i divertides dels seus animals en aquista nova aventura d’en Booqui, la Quiboo i els seus amics.


Aquesta és la tercera aventura d’en Booqui i la Quiboo, una col·lecció d’ebooks infantils que ha estat número 1 a Espanya i que fa més d’un any que està en el top100 de les llibreries iBooks de Llatinoamérica. 


Un llibre digital infantil divertit, escrit i il·lustrat per l’Alfons Freire i produït per booqlab per a TopTapTip.
L’Alfons Freire, fa moltes coses: és escriptor, il·lustrador, i també un dissenyador editorial, editor, pintor i filòsof que viu a Barcelona. Porta més de 20 anys en la indústria editorial, donant serveis editorials, majoritàriament de disseny i direcció d’art de llibres complexes.


TopTapTip és un projecte editorial dedicat a la publicació d’ebooks infantils, tant nous com ja publicats en el passat. Creiem en un procés editorial cooperatiu i divertit que respecti les idees originals dels autors mentre les aprofita en el nou entorn digital. Unim la lectura als jocs i a la tasca pedagògica en ebooks i apps interactives i multimèdia, plenes de colors i alegria.

Publiquem en anglès, castellà, català, japonès i, probablement, en altres idiomes en un futur no gaire llunyà.


Descobreix més a http://www.toptaptip.com

GENRE
Kids
RELEASED
2014
January 12
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
69
Pages
PUBLISHER
TopTapTip
SELLER
Booqlab, SL
SIZE
130.6
MB

More Books by Alfons Freire

Other Books in This Series