Publisher Description

Vdekja është vërtet ngjarje e tmerrshme për çdo individ. Allahu i lartësuar, ka përcaktuar që gjithçka që është e gjallë një ditë do të vdesë. Allahu i lartësuar, ka thënë:

"Gjithçka që është në Tokë është kalimtare, do të mbetet vetëm fytyra e Zoti tënd, Lavdiplotit dhe Fisnikut." (Rrahman 26-27)

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2013
October 24
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
323
Pages
PUBLISHER
DawaTools
SELLER
DawaTools
SIZE
370.7
KB

More Books by Aid el-Karni