Rruga pa kthim Rruga pa kthim

Rruga pa kthim

Publisher Description

Vdekja është vërtet ngjarje e tmerrshme për çdo individ. Allahu i lartësuar, ka përcaktuar që gjithçka që është e gjallë një ditë do të vdesë. Allahu i lartësuar, ka thënë:

"Gjithçka që është në Tokë është kalimtare, do të mbetet vetëm fytyra e Zoti tënd, Lavdiplotit dhe Fisnikut." (Rrahman 26-27)

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2013
  October 24
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  323
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  370.7
  KB

  More Books by Aid el-Karni

  Mos u dëshpëro Mos u dëshpëro
  2013
  Ruaje Allahun, Allahu te ruan ty Ruaje Allahun, Allahu te ruan ty
  2013
  Kamxhikët e zemrës Kamxhikët e zemrës
  2013

  Customers Also Bought

  DASHURIA NDAJ ALLAHUT DASHURIA NDAJ ALLAHUT
  1991
  Paqe e Mirekuptim ne Kuran Paqe e Mirekuptim ne Kuran
  2021
  Shkrirje Ngjyrash Shkrirje Ngjyrash
  2013
  Albania in Pictures Albania in Pictures
  2014
  Nasiruddin Albani Nasiruddin Albani
  2019
  Hazretit Muhammed Alejhisselam Hazretit Muhammed Alejhisselam
  2015