Ruaje Allahun, Allahu te ruan ty Ruaje Allahun, Allahu te ruan ty

Ruaje Allahun, Allahu te ruan ty

  • 5.0 • 5 Ratings

Publisher Description

Libërth mbi komentimin e hadithit që e transmetojnë Tirmidhiu dhe Ahmedi (Allahu i mëshiroftë) në koleksionet e tyre të haditheve nga Abdullah ibën Abasi (r.a), i cili rrëfen: Isha pranë të Dërguarit të Allahut (s.a.v.s), ndërsa ai më tha: “O djalosh, do t’i mësoj disa fjalë të rëndësishme. Ruaje Allahun, nëse do që Allahu të ruajë ty. Ruaje Allahun, Atë do ta kesh pranë teje. Kur të lutësh, lute vetëm Allahun. Kur të kërkosh ndihmë, kërkoje vetëm prej Allahut. Dije, se sikur i gjithë njerëzimi të mblidhej bashkë për të ndihmuar, nuk do arrinte të ndihmojë më tepër, përveç asaj që ta ka caktuar Allahu. Në të kundërtën, nëse do të mblidhej për të dëmtuar, nuk do të dëmtojë më tepër, përveç asaj që ta ka caktuar Allahu. Tashmë, janë ngritur lart penat dhe janë tharë faqet (d.m.th., çdo gjë është e shkruar dhe e caktuar).”

Ky libërth nuk i dedikohet vetëm një shtrese të caktuar njerëzish, por është i përshtatshëm për të gjithë, për udhëheqësit, mbretërit, ministrat, nëpunësit, mjekët, inxhinierët, tregtarët, bujqit, ushtarakët, burra e gra.

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2013
  October 20
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  57
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  50.3
  KB

  More Books by Aid el-Karni

  Mos u dëshpëro Mos u dëshpëro
  2013
  Kamxhikët e zemrës Kamxhikët e zemrës
  2013
  Rruga pa kthim Rruga pa kthim
  2013

  Customers Also Bought

  Zajec, ki se ni hotel umivati Zajec, ki se ni hotel umivati
  2010
  Socotra Socotra
  2012
  Dark Resurrection Dark Resurrection
  2019
  Short Stories Short Stories
  2013
  Imam Shaafai Imam Shaafai
  2016
  DASHURIA NDAJ ALLAHUT DASHURIA NDAJ ALLAHUT
  1991