Maradj ébren! Maradj ébren!

Maradj ébren‪!‬

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

„Lebilincselő.” – Time Magazine

„Kész adrenalinbomba.” – Publishers Weekly

Ha elalszol, minden emléked a felejtésé lesz.

Liv Reese egy taxi hátsó ülésén ébred. Fogalma sincs, hol van, és azt sem tudja, hogy került oda. Amikor kiteszik a háza előtt, egy vadidegen pár fogadja, amelyik beköltözött a lakásába, ezért Liv kénytelen kint tölteni az éjszakát a hidegben. Amikor megpróbál segítséget kérni, mobiltelefon helyett egy véres kést talál a táskájában. Ekkor veszi észre a kezén található, fekete tintával írt, graffitiszerű üzenetet: MARADJ ÉBREN!

Két évvel korábban a legjobb barátnőjével lakott, randizott, és egy népszerű magazin sikeres újságírója volt. Most viszont teljesen összezavarodott, és nagyon elveszettnek érzi magát New Yorkban, mert a város egyáltalán nem olyan, mint amilyenre emlékszik.

A hírekből tudomást szerez egy gyilkosságról, amelynek helyszínén az áldozat vérével írtak az ablaküvegre. Az üzenet ugyanaz, mint a Liv karján lévő. Mit csinált előző éjjel? Miért nem emlékszik az elmúlt két év eseményeire? Liv egy bűneset közepén találja magát, de hiába próbálja összerakni élete puzzle-darabkáit, nem emlékszik, hogy bármit elkövetett volna. Ám egyvalaki pontosan tudja, mit csinált Liv, és bármit megtenne, hogy elfeledtesse vele… Végleg.

A nemzetközi bestsellerszerző, Megan Goldin ismét egy letehetetlen, csavaros thrillerrel jelentkezik. A több idősíkon játszódó történetében sohasem tudhatjuk, hogy mi következik, továbbá abban sem lehetünk biztosak, mely emlékek vezetnek el minket az igazsághoz.

„Feledhetetlen és magával ragadó!” –  Harlan Coben, New York Times bestsellerszerző

„Egy percre sem lankad az olvasó figyelme.” – Books Beans And Botany

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2022
December 8
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
384
Pages
PUBLISHER
Álomgyár Kiadó
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
5
MB

More Books by Megan Goldin

Stay Awake Stay Awake
2022
Dark Corners Dark Corners
2023
Encerrados Encerrados
2020
Merülj alá, ha nem félsz! Merülj alá, ha nem félsz!
2021
Szállj ki, ha tudsz! Szállj ki, ha tudsz!
2021
La spiaggia La spiaggia
2021