Merülj alá, ha nem félsz! Merülj alá, ha nem félsz!

Merülj alá, ha nem félsz‪!‬

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

"Rendkívül izgalmas olvasmány." - Sarah Pekkanen, sikerszerző
"Kényes témát feszeget, nagyon jó stílusban." - Booklist
Rachel Krall az igazságot keresők utolsó reménysége. Neve azután válik ismertté, hogy bűnügyi műsorának köszönhetően egy ártatlan férfi szabadlábra kerül. Már hozzászokott, hogy a hangja, és nem az arca alapján ismerik fel, ezért is találja furcsának, hogy valaki üzenetet hagy az autója szélvédőjén, és így kér tőle segítséget.
Neapolis városát egy nemi erőszakkal kapcsolatos bűnügyi tárgyalás rázza meg. A város nagy reményű, Olimpiára készülő fiatal úszóját azzal vádolják, hogy megerőszakolt egy középiskolás diáklányt, aki nem mellesleg a rendőrkapitány szeretett unokája. Annak érdekében, hogy a műsor sikeres legyen, Rachel mindent latba vet. Interjúkat készít, és nyomozásba kezd. Csakhogy a rejtélyes levelek mindig a legváratlanabb helyen érik őt utol. Valaki követi a nőt, és nem adja fel, amíg Rachel ki nem nyomozza, hogy mi történt az illető testvérével huszonöt évvel azelőtt. A hivatalos álláspont szerint Jenny Stills vízbe fulladt, a levelek tanúsága szerint viszont gyilkosság történt. Amikor Rachel kérdezgetni kezdi a város lakóit, senki nem akarja válaszra méltatni. A múlt és a jelen összemosódni látszik, amikor Rachel összefüggést talál a két eset között, amelyek végérvényesen megváltoztatják a tárgyalás menetét és az érintettek életét.
A mű fontos kérdésekre keresi a választ: mi a hírnév ára? Jóváteheti-e a kisváros a múlt bűneit? Mi történt pontosan Jennyvel?
Megan Goldin sokáig a Reuters, az Associate Press és az ABC újságírójaként dolgozott, helyi tudósítóként beutazta Ázsiát és a Közel-Keletet. Legújabb könyve óriási sikert aratott külföldön. A történetet a szerzőtől megszokott feszült izgalom szövi át. Ahogy a cselekmény szép lassan kibontakozik, kérdések láncolatát ébreszti az olvasóban. Remek könyv, nem csak krimirajongóknak.
"Kiváló! Goldin thrillere szépen rávilágít egy kisváros politikájára." - Publishers Weekly
"Kifejezetten ütős." - Kirkus Reviews
"Eseménydús és lebilincselő." - Here is The F*****g Twist könyvblog

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2021
November 24
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
383
Pages
PUBLISHER
Álomgyár Kiadó
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
4.1
MB

More Books by Megan Goldin

Stay Awake Stay Awake
2022
Dark Corners Dark Corners
2023
Encerrados Encerrados
2020
Maradj ébren! Maradj ébren!
2022
Szállj ki, ha tudsz! Szállj ki, ha tudsz!
2021
La spiaggia La spiaggia
2021